Activitats de Creativitat Artística orientades a la Cohesió de Grups d’empresa, familiars i amics.

Team Building Artístic

DESCARREGAR DOSSIER

El Team Building és el mitjà mes utilitzat per unir grups de treball d’una empresa i assolir objectius comuns fomentant la unió de l’equip.

En el Team Building Artístic creem un vincle emocional a través de l’art i la pintura. És precisament en aquest estat intern de pau on és molt senzill crear un lligam emocional intens entre les persones i l’equip de treball per vincular-les emocionalment amb l’empresa.

Aquesta passió que fem renéixer al cor per crear i reinventar-nos a diari és el motor que permet superar qualsevol obstacle i aconseguir els reptes més utòpics.

El Team Building Artístic es dissenya a mida de cada grup per assolir els objectius acordats.

Avui en dia anem tots contrarellotge i deixem de costat el que realment és important, nosaltres mateixos i la relació amb els altres.

Què us proposem?
De manera conjunta i eficaç dur a terme una activitat artística. D’aquesta manera donem un aire diferent a la relació que tenim amb el nostre equip de treball, això ens permetrà que flueixi tot el millor de nosaltres…

Us proposem pintar un quadre entre tots plegats!

Què pretenem?
Mitjançant l’emoció i el sentiment com a eix principal pretenem:

  • Desenvolupar un clima positiu entre els membres dels equips.
  • Compartir experiències favorables per fomentar les relacions interpersonals.

Com a resultat de totes aquestes bones sensacions es produeix una millora notable en el rendiment de les persones, el que es tradueix en una millor eficiència de l’empresa.

Team Building Empresa

“La Creativitat es un estat en el que les idees no es busquen, simplement sorgeixen per si soles. Hem de potenciar com arribar a aquest estat intuïtiu tant creatiu, on tot flueix i te sentit”.

Enric Aguilar Puig