ÍNDEX

 1. Introducció
 2. Ús de la nostra pàgina web
 3. Disponibilitat del servei
 4. Com es realitza la compra
 5. Acceptació de la compra i confirmació de recepció de la comanda
 6. Validesa de l’oferta i disponibilitat dels productes
 7. Lliurament i costos d’enviament
 8. Preu i pagament
 9. Llengua o llengües en què pot formalitzar el contracte
 10. Atenció al client
 11. Garanties
 12. Política de devolucions
 13. Registre com a client
 14. Modificació de les dades i baixa
 15. Seguretat
 16. Propietat
 17. Divisibilitat
 18. Resolució de controvèrsies

1. INTRODUCCIÓ

El present document conté les Condicions que regulen la venda dels productes presentats en aquesta web per Enric Aguilar Puig (amb nom comercial “Enric Aguilar “), C / Dr. Rovira 20, C.P. 08211, Castellar del Vallès (Barcelona) Espanya i NIF 34763955F.
Preguem que llegeixis atentament les presents Condicions abans de realitzar una comanda. En cas de no estar d’acord amb aquestes, preguem t’abstinguis de realitzar cap comanda.
Les presents Condicions de Venda podrien ser modificades en qualsevol moment, per la qual cosa has de llegir-les abans d’efectuar cada compra. Si tens alguna pregunta relacionada amb les Condicions de Venda o vols fer alguna reclamació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre Servei d’Atenció al Client, enviant un correu electrònic a info@enricaguilar.com, o trucant al número +34 937.144.878
dins de l’horari d’atenció al client (de dilluns a divendres: de 10h a 13h i de 17 a 20h, exceptuant festius.

2. ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

Mitjançant la marcació de la casella “Accepto les condicions de venda”, declares que has llegit i acceptes sense cap reserva les presents Condicions de Venda, i, especialment, el següent:

 1. No podràs realitzar cap comanda especulatiu, fals o fraudulent.
 2. Et obligues a facilitar-de manera certa la teva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte.
 3. Tingues en compte que, si no ens facilites tota la informació que necessitem, no podrem cursar la teva comanda. En qualsevol cas, prèviament a confirmar la compra, hauràs de confirmar l’acceptació de les presents Condicions activant la casella “Accepto les condicions de venda”.

3. DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Els articles que s’ofereixen a través d’aquest lloc web estaran disponibles per a tot Espanya, la Unió Europea i resta del món.
No es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalls la adreça exacta de lliurament.

4. COM ES FA LA COMPRA

Veuràs que comprar a Enric Aguilar és còmode i fàcil. Un cop seleccionat l’article que desitges comprar, hauràs de prémer sobre el mateix i seleccionar el nombre d’articles que desitja.
Un cop seleccionat el nombre d’articles, hauràs de prémer sobre l’opció “Afegir a la cistella “i després sobre l’opció” Anar a la cistella de la compra “, per després indicar les dades d’enviament i accedir a les opcions de pagament.
Per a realitzar la compra es requeriran les dades personals de l’usuari, que seran incorporades a la nostra base de dades amb l’objecte de poder processar la comanda i de facilitar la realització de noves compres a través de la pàgina web. les dades personals proporcionades pels usuaris seran tractats d’acord amb el que estableix en la nostra Política de Privacitat (enllaç política de privacitat). ENRIC AGUILAR recorda als usuaris que les dades personals han d’indicar-amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l’enviament del / s article / s adquirits. A més, en el cas de ser sol·licitat expressament per l’usuari, el mateix rebrà per e-mail, o WhatsApp, informació i publicacions relatives a ENRIC AGUILAR.

5. ACCEPTACIÓ DE LA COMPRA I CONFIRMACIÓ DE LA RECEPCIÓ DE LA COMANDA

L’acceptació de la compra s’ha de fer a través de l’activació del botó “Comprar ara “. A continuació hauràs (L) indicar les teves dades personals i d’enviament perquè puguem tramitar la teva comanda;
(Ll) Un cop revisat la comanda, acceptar les Condicions de Venda mitjançant la marcació de la casella corresponent, i després prémer sobre l’opció “Comprar ara “.
Si realitzes el pagament amb targeta, seràs redirigit a l’entorn segur de Banc Sabadell per efectuar el pagament.
Un cop acceptada la compra i realitzat el pagament, rebràs un correu electrònic perquè puguis conèixer l’estat de la teva comanda.

6. VALIDESA DE L’OFERTA I DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

L’oferta dels productes té validesa mentre a la pàgina web www.enricaguilar.com existeixi l’oferta, llevat que s’informi sobre un termini determinat, com en el cas de les ofertes promocionals per a dates assenyalades.
En qualsevol cas, totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. si es produeixen dificultats quant al seu subministrament o estoc, et reemborsarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.
Reservat el dret de retirar qualsevol producte d’aquest lloc web en qualsevol moment.

7. LLIURAMENT I COSTOS D’ENVIAMENT

Els enviaments es realitzaran a través d’una empresa de missatgeria. Els terminis de lliurament seran amb caràcter general d’un màxim de 10 dies laborables. Aquests terminis poden variar en funció de les circumstàncies concretes de cada comanda, com la disponibilitat del producte escollit o la zona d’enviament. Així mateix, en circumstàncies excepcionals dit termini es podria veure alterat per incidències extraordinàries en el transportista o per
dificultats en el lliurament de la mercaderia.
Els costos d’enviament són els següents:
Cost servei de lliurament a domicili:
 • Espanya Enviament Gratuït
 • Unió Europea: 6 € (IVA inclòs)
 • Resta del món: 12 € (IVA inclòs)
Tingues en compte que en el domicili que indiquis ha de poder fer-se el lliurament en horari comercial.
Recorda que no es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detallis l’adreça exacta de lliurament.
Si no rebessis la comanda en el termini esmentat o tinguessis qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre Servei d’Atenció al Client, enviant un e-mail a info@enricaguilar.com, o trucant al número +34 937.144.878 dins l’horari d’atenció al client (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17 a 20h), exceptuant festius.
Els costos d’enviament poden ser modificats en qualsevol moment sense previ avís.
Aquest canvi serà aplicable a partir del moment en què s’inclogui la modificació en les pàgines d’ajuda i el contracte publicat en aquesta pàgina web. En tot cas, seran vàlids aquells costos d’enviament que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

8. PREU I PAGAMENT

8.1. Preus

El preu dels productes serà el que s’estipuli en cada moment al nostre lloc Web.
Tots els preus s’indiquen en euros. Els preus indicats en la pàgina web inclouen l’IVA corresponent.
Els preus poden canviar en qualsevol moment, però no afectaran les comandes a els que ja hàgim enviat una confirmació d’enviament.

8.2. Formes de pagament

Totes les compres es poden pagar, a través dels següents mitjans:
 • Visa
 • Visa Electron
 • Maestro
 • MasterCard

8.3. Seguretat durant el procés de pagament

Les dades es transmeten de manera encriptada mitjançant el Protocol SSL. si esculls fer el pagament a través de targeta, un cop premut el botó de pagament corresponent, seràs dirigit a una pàgina segura de l’entitat bancària amb la qual treballem en la que se’t sol·licitaran les dades de la teva targeta (nº de la targeta, titular, data de caducitat i CVV). Introduïts aquestes dades, l’operació serà enviada a l’entitat emissora de la teva targeta, la qual validarà l’autenticació de l’operació.
Un cop el banc hagi confirmat l’autenticació, s’efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la comanda es cancel·larà. En qualsevol cas, se’t informarà del resultat de l’operació.
En fer un pagament amb targeta confirmes que és de la teva propietat.

9. Llengua o llengues en les que es pot formalitzar el contracte

El contracte ha de ser formalitzat en català, espanyol o anglès.

10. Atenció al client

Perquè la teva experiència de compra sigui sempre còmoda, en cas de dubte pots posar-te en contacte amb el nostre servei d’atenció al client, a través de qualsevol dels següents mitjans:
 • Enviant un correu electrònic a info@enricaguilar.com
 • Per telèfon trucant als nostres operadors (+34 937 144 878). L’horari d’atenció al client és de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17 a 20h, exceptuant festius nacionals.

11. GARANTIES

Els productes es troben garantits des de la data de la factura contra tot defecte material o de fabricació durant el període legal corresponent.

12. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

12.1. DEVOLUCIONS (DESISTIMENT)